Polisen

När man var liten vart oftast det man fick höra att det man ville bli när man var stor var polis.
När vuxna då frågade: ''Varför vill ni bli just poliser ''.
'' För att de får ha pistol och åka runt i polisbilar och åka mot rött ljus och fånga bovar och sätta de i fängelset''.
Man såg inte den verkliga sanningen när man var liten, vad poliser mer gjorde, de stog inte för bara rätt och godhet i samhället. Poliser var oftast samhällets egna bovar som startade konflikter.
Men vem trodde att poliser kunde vara de som startade konflikter och var de som började hela ''skiten'', så det var oftast oskyldiga människor som åkte dit på det och även om de berätta sanningen så kollade man förbi det.
Vart försvann det goda samhället när ''Farbror polis'' var en snäll man och gick runt på gatorna och gjorde så att gatorna var trygga från alla farligheter?

Jag var själv en av de barnen som såg upp till polisen när jag var yngre och önskade att jag någon dag i framtiden skulle få åka runt i den där polisbilen och ha en pistol hängades i bältet på sidan.
Men nu när jag blivit äldre ser jag vad polisen gör och det är inte vad ni alls tror.

Derbyna mellan AIK och Djurgårdena de senaste gångerna har avslutats med stora upplopp, inte mot varandra utom mot polisen.
Av inga själv har polisen kastat ut oskyldiga supportrar åt alla håll och kanter på båda sidorna. Supportrar som inte har gjort något, utan kanske bara funnit i närheten av poliser som har haft ett dåligt temprament och ansätt att matchen varit stökiga.
Den 26 Januari 2012 AIK-Djurgården, stod en helt vanlig supporter och pratade i telefonen med sin mamma ute vid kioskerna för att ljudet var hög och ljudlig inne på läktarna. Innan den här personen visste ordet av det stod han utanför globens portar och kolla in på polisen som nyss kastat ut honom utan några skäl. Den här personens vänner går då fram och frågar varför deras vän just blivit utkastad. Då svarar polisen '' Man blir det ibland ''.
Vadå så man ska bli utkastad för att man står och pratar med sin mamma i telefon, bara för att man står och andas i deras närhet, vad var egentligen själet till att denna supporter blev utslängd?

Samma match så drog båda sidorna upp att man nu var trött på hur polisen behandlade än och att det nu skulle ta stopp för vad de höll på med.
Därför börjades sånger att sjungas som ''Våran läktare'' och ungdomar försökte få bort poliser från trappuppgången, varför de stod i trappuppgången var för att hålla den ' Fri från personer ', väldigt bra sätt att hålla den fri på?
Batong slag utdelades åt håll och kanter och oskyldiga människor blev rått misshandlad av polisen.

Jag är säker på att jag inte är den enda i vårt samhälle som tröttnat på vad '' Grisen '' håller på med, och ni ska veta vi har tröttnat rejält mycket på vad ni håller på med.
Genom att ha tomma läktare ska vi visa att polisen har gjort fel, men det ger ju bara att polisen får rätt. De vinner ju på det? Låt de inte vinna och fyll globen från topp till tå och visa polisen att de inte kan stoppa oss!



             


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0