Tiden

Fyller 18 om endast 5 dagar, tiden har gått så fort, det känns som det var igår som jag sprang ute på gården och lekte med alla dem andra barnen. 
Jag har inte haft en lätt uppväxt, utan helt jävla tvärtom. Men jag har gått genom allt och blivit starkare än någonsin. Men även om jag är stark som människa, att jag inte tar åt mig vad andra säger om mig, hur mycket dem en trycker ner mig. Men ibland kan det bara rinna över bägaren och jag känner mig hur liten som helst, som en jävla nål i en höstack som ingen ser.
Sånna här dagar är så jävla äckliga, jag hatar dem, för jag känner mig så svag och nertryckt och att världen går emot mig, att jag inte är värd att leva, att varför föddes jag ens från en början? 
Jag har väldigt svårt att lita på människor, mycket är för mitt ex vad han gjorde mot mig, allt har blivit så jobbigt.
Varför ska allt hända mig? Gud vad har jag förtjänat för att bli den jag blivit, att allt händer mig, att jag ska behöva stå ut skit efter skit, vad är det för prövning du ger mig, vad är det för? 

Jag Har sagt ganska länge nu att jag ska inte leva en dag över 25, då har mitt liv passerat, jag har hunnit sätt det jag velat och allt, men ta det lugnt det är 7 år kvar tills dess. 
För att jag orkar verkligen inte längre med skiten, det är så jävla jobbigt, jag vill bara lägga mig under täcket och ruttna bort, inte finns kvar.. 

Ja, jag fick skriva av mig lite, känns bättre att få ut sina tankar en att ha dem inom sig..

Fuck det här!

Jag känner att jag behöver/måste verkligen skriva av mig just nu och då kom jag och tänka på bloggen.

Sitter just nu och skakar av ilska, känns som att det är en tungt lager i min hals som gör att jag kvävs, att vara såhär arg är jag inte så van med, för det händer inte.
Jag är riktigt, jag menar det riktigt jävla trött på männskligheten, det är så sjuk, den här idealen som vi har i vårat samhälle är vidrigt.
Att man känner att man behöver vara pinnsmal, att man måste ha ton med smink, muskler som väller över och allt sådant.
Det är inte snyggt? Ni borde lära er den viktiga detaljen i livet, att alla är perfekta som dem är, hur dem än ser ut, hur dem än är.
Jag har länge sagt att jag vill utrota hela jävla civilisationen och på något sätt på nytt föda upp dem, till något annorlunda mot vad dem är idag.
För det gör mig så jävla förbannad hur många människor beter sig idag, som jag, jag älskar att vara mig själv och bete mig på ett sätt som ingen annan beter sig, jag tycker som jag vill, jag säger vad jag vill, hur jag vill, när jag vill.
Jag skulle nog kunna skriva en hel jävla roman för hur jag känner om det här samhället, hur illa det är och hur människor bara blundar för det, öppna ögonen se hur illa det är!
Bara för att Justin Bieber röker på, ja då ska små tjejer sätta sig och skära sig? Men snälla, alla gör fel, alla har sina dåligt sidor och allt.
Vafan egentligen vad ska han göra för att ni skär sig, det är ju för fan hans liv och hans val, sluta vara så jävla dramatiska jävla bieber fans.
Orkar inte skriva mer, för kan knappt få fram orden, vet inte längre vad jag vill.  Jävla idioter i denna värld!

RSS 2.0